Over ons

Bijles Studio Alkmaar is opgericht 4 januari 2015 door Jens Wagemaker. De diensten zijn onder meer bijles in de exacte vakken wiskunde, natuurkunde en de talen nederlands, frans en duits. De lessen worden gegeven op niveau van basisonderwijs tot wetenschappelijk onderwijs.
Jens Wagemaker studeert wis-, natuur-, en sterrenkunde en computerwetenschappen aan de Vrije Universtiteit. Zijn planning is om in 2018-2019 drie bullen te halen.
Quotes:
“Soms vallen alle puzzelstukjes op zijn plaats, het resultaat dient als puzzelstuk voor de volgende grotere puzzel.”
“Als je het begrijpt, is het best leuk!”

Onze bijlesdocent.
Docent en eigenaar Jens Wagemaker.

Guus Palmer
Mijn naam is Guus Palmer en ik studeer Biomedische Wiskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hiervoor heb ik Atheneum gedaan met een N&T en N&G profiel wat ik heb afgerond met hoge cijfers voor wiskunde B en wiskunde D. Verder vind ik wiskunde een erg leuk vak omdat je er zoveel kanten mee op kunt.
Quotes:
“Overal is een oplossing voor te vinden, zolang je maar blijft proberen.”
“Hetgeen waar je vandaag niet uitkomt, is hetgeen je later je kracht biedt.”

Guus Palmer
Docent Guus Palmer.

Enne Wildöer
Mijn naam is Enne Wildöer. Ik ben 21 jaar en studeer Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden. Daarvoor heb ik atheneum gedaan op de Berger Scholengemeenschap. De talen, Frans, Duits en Nederlands, vond ik toen al erg interessant, mede doordat mijn moeder Frans heeft gestudeerd. Taal is erg belangrijk voor een latere carrière en daarom wil ik graag diegenen helpen die daar nog moeite mee hebben.
Quotes:
“Twee zien er altijd meer dan één.”
“Talen zijn als de grenzen van je wereld. Hoe beter je er één beheerst, hoe meer je je wereld uitbreidt.”

Docent Enne Wildöer.
Docent Enne Wildöer.

Kees Wagemaker
Mijn naam is Kees Wagemaker. Ik ben leerkracht in het basisonderwijs (PABO gecertificeerd) en met mijn 52 jaren de oudste docent van Bijles Studio. Als jij rekenen of taal moeilijk vindt, vinden we samen een ingang om jou verder te helpen.
Ook als je de wens hebt om voor de klas te staan, je bent pabostudent, maar je voelt je nog niet helemaal zeker over je reken- en taalvaardigheden, kan ik je verder helpen.
Quotes:
“Een goede leraar maakt zichzelf onnodig.”
“Als iemand je de goede kant op stuurt, ben je eerder thuis.”

Docent Kees Wagemaker
Docent Kees Wagemaker

Shin Komatsu
Mijn naam is Shin Komatsu. Ik ben 17 en ik studeer wis- en natuurkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Hiervoor zat ik op het Murmellius gymnasium, wat ik heb afgerond met de profielen N&T en N&G.
Quotes:
“Haastige spoed is zelden goed.”
“Genius is one percent inspiration and 99 percent perspiration.”- Thomas A. Edison

docent Shin Komatsu
docent Shin Komatsu